VälkommenOm migHandledningMarte meo utbildningAndra utbildningarTerapiKontakt

Marte meo utbildning

Marte meo

Marte meo betyder "av egen kraft". Namnet är valt för att trycka på att man vill arbeta med den egna inneboende kraften till utvecklingsbefrämjande samspel. Med hjälp av videofilmer tagna i den konkreta verkligheten arbetar man med att tydliggöra och stärka fungerande samspel. Marte meo sprider sig ständigt till nya områden och fler verksamheter. Det är en mycket rolig, fungerande och respektfull metod att arbeta med. Det pågår forskning och den evidens som finns visar på att metoden är verksam. Sedan mitten av 90-talet utbildar jag människor som använder sig av Marte meo metoden i sitt arbete.

Marte meo terapeut/vägledareutbildning

Utbildningen är tvåårig och man ska ha arbetat med 5 ärenden för att få certifiera dig. Om du är intresserad av att gå denna utbildning så hör av dig så skickar jag en inbjudan med mer information. Jag brukar ha en eller två kursstarter per år. Kursavgiften är 12.000:- exkl moms per termin.

Marte meo föreläsningar

Förutom att ge certifieringsgrundande utbildning, håller jag också föreläsningar och skräddarsydda utbildningar för olika personalgrupper. Jag arrangerar även föreläsningar med andra föreläsare. Naturligtvis Maria Aarts, metodens grundare men även andra personer som som är spännande att höra på i samspels och kommunikationssammanhang. Dessa föreläsningar brukar då ingå för de som går utbildning till Marte meo terapeut/vägledare.